Saturday, February 6, 2010

Mission #12:- Day Trip to Genting


I dah berjaya buat 1 perkara dari "Things to do in 365 Days."
Mission #12 Accomplished.


12) Ride Flying Coaster, Solero Shot and Day trip to Genting


Iya,
Thank you, H kerana secara impulse-nya mendaki gunung semata-mata untuk memenuhi I punya "Things to do in 365 Days"


Kalau budak kampung datang theme park, memang macam ni.
Jakun sikit.
BTW kasut yang di pakai adalah kasut masa Form 3,
Gila siot dah berapa tahun simpan?
Mama tengok pun terharu, gila balik modal beli.
Cheh, nak cuba buktikan bahawa aku layak naik rides sekian, sekian.
H kata, "I don't know which one is the clown"
Hahahaha wtf.

Pendek kata, I dah naik semua roller-coaster yang I plan nak naik di Genting.
Sekian.

Nah ambik, gambar kasut Form 3.
Bye bye.

3 comments:

H said...

Fern d mysterious gurl...hmm sounds interesting..

angelX said...

Hahaha. Yes, Fern is Gelimat.

Anonymous said...

=(