Friday, July 23, 2010

The Durian Party

The Navigator died on me, "Satellite lost connection"
Sigh.
So I BBM Xul, "Directions to FRIM. Urgent."
Punya lah Xul ingat urgent,
terus call dan dengan nada urgency memberi guidance to FRIM.

Thank you, Xul :)
(See I quote your name 3 times here)

OK so this was what was so urgent at FRIM.

Ah, so peaceful
I like.

And.......
Begitu urgent, harus sampai sebelum habis!

Yes! Musang King Durian!


Dengan durian pun boleh layan bergambar.
Johan (nama sebenar) jejaka berbaju hitam itu, jual mahal tidak mahu masuk gambar kerana terlalu sibuk bersama handphone.
Boo* (Jerit boo sambil beri thumbs down)

Okay setelah kena Boo*, maka Johan pun join bergambar.
H, apa you buat dengan manggis tu -_- (Kenapa you happy sangat? He he)

Yes, we had Durian Party at FRIM.
And yes, that's my Managing Director beside me, and my Boss beside him.

Any working day, it can't get more any urgent than this.
He he he
XOXO

5 comments:

Jeremy Chuen said...

Looks delicious

Amirah said...

I love what you are wearing

Speechless said...

looks delicious indeed

H said...

u nampak mcm bride la sebelah that old man yg pakai topi tu...sunny ke tu??

Aziati Wan Haron said...

HAHAHAHAHHAHAHAHA. Jejaka bertopi.

Dengan gaya bersahaja macho, berkata "Pose macam ni la" hahahahaha OMG.

Anyway I like him. He's funny.