Saturday, December 26, 2009

My Super Sweet 16

Aku punya harijadi.
(My birthday. haha perlu ke translate)

Liyana kata, sudah 7 tahun aku tidak sambut birthday di sini.
Iya ke?

Tahun 2009, aku di sini & it's definitely the best birthday, ever.

"Hujan emas di negara orang, hujan batu di negara sendiri.. Lebih baik negara sendiri"

Malam itu, comel sungguh.
Aku berada di KLCC, memang tidak mahu pulang,
Jalan-jalan sampai hampir pukul 1 pagi.


Padahal mereka semua sedang duduk menyorok di rumah dari pukul 9 malam lagi.
*grins*

Okay, let the pictures do the talking.

'To do' note from him, kepada kawan-kawan aku yang bersemangat menyorok di rumah.


Layout plan for the decoration.
Perlu ke comel macam ni?
(Nampak lukisan sofa, meja makan, hahaha kerusi siap ada berapa tu bulat2 )
*grins*


My favorite chocolate cupcakes!


Muka tahan sebak.
(Thanks, you, beli I angel head gear ;)


Si Kecil pun tunggu.
Pakai baju tidur.
(Dia dah tertidur dah pun)

Surpriseeee!




Yeay!

Patchi!



I'm just blessed to be surrounded & by so many people that loves me.
Aku bangun setiap pagi, aku syukur.

I love you.
(You know who you are)
XOXO

3 comments:

Anonymous said...

happy bday princess :)

Anonymous said...

ahh... bff ajerr... cool...

angelX said...

Hahaha. Added -_-