Thursday, December 22, 2011

Tips in America #2: Shopping Gear

It's Christmas SALE, please
1) Jika cuaca tidak sejuk, sila pakai selipar atau flats. Senang nak buka & pakai apabila mahu mencuba kasut yang baru, dan juga senang untuk berlari-lari membeli belah
2) Bawa handbag? Nooooo. Bawa je terus bag luggage macam ni. Beli je terus masuk bag. Beli je terus masuk bag. Nak tarik pun senang. Tak berat.

Walaupun ada orang pandang slack kerana kita sedang tarik bag luggage ke sana dan ke sini, tidak mengapa.

Hold you head up high, girl.
Practical, that's what I'd say.

LOL

3 comments:

myra said...

i miss u!

if I was there i'll be carrying one bag with u too so u wont look odd and ill be carrying an EVEN BIGGER luggage(tak nak mengalah).. actually that sounds like somthing u miight say..hmm

u dissapoint me with the size of ur luggage since u ARE in the states on CHRISTMAS SHOPPING MADNESS SALE! Common!!! go go go make ur self feel MORE AT HOME!

Aziati Wan Haron said...

Hahahaha - you are right.
The bigger the better -_-

ulsolar said...

Willing to read your next post, any way thanks for all this efforts made towards this post. solar panels